Helsingørsvej 1061, Nyrup, 3490 Kvistgård

Duegårdens kontorhotel i Kvistgård

Bliv en del af et fællesskab
At være lejer i Duegården er også at være en del af et fællesskab. Uanset om du er konsulent, webdesigner, foredragsholder, arkitekt eller noget helt femte, er det dejligt, at kunne vende tanker, glæder og problemstillinger med andre 'kollegaer'. Faktisk giver det ofte den bedste sparring at drøfte en problemstilling med nogen, der er fra en helt anden branche end én selv.

Duegården er omkranset af en have på 2070 m2 med gamle høje træer. Får du lyst til at trække lidt frisk luft med en kop kaffe, skal du ikke stå ud til en kedelig hovedvej. Er du ryger, har vi også tænkt på dig. Der er i haven indrettet en overdækket rygeplads.

Duegårdens frokoststue er indrettet som et afslappende cafemiljø, hvor vi ofte mødes over en cafe latte eller popper friske popcorn.

Allerede når man træder ind ad hoveddøren, fornemmer man at huset ikke bare er en kontorbygning. De mange detaljer fra den historiske ejendom er nænsomt renoveret samtidig med at arbejdspladserne til fulde lever op til kravene om en nutidig og moderne arbejdsplads. Her er ingen skæve gulve, træk fra vinduer eller andet, som man ofte oplever i et charmerende miljø.

Alt nedenstående er en del af lejen:

Fibernet
Wi-Fi/Kablet
Rengøring fællesarealer
Alarm
Mødefaciliter
Kaffe/Te
Kantine/Cafe
P-pladser
Vand, varme og el
Alle driftomkostninger
Adgang 24/7