Erna Hagemanns Vej 3A, st., 3060 Espergærde

Fantastisk beliggehed ved kystbanen og indkøbs center

På hjørnet af Kløvermarken og Nørremarken i Espergærde og med 50 meter til Kystbanen, findes dette erhvervs lejemål på 176 m2 - i stueplan.
Lejemålet er beliggende i et mindre nybygget område på Erna Hagemanns Vej, som består af 4 punkt huse, med beboelse fra 1. sal og op.

Lejer overtager en "white box", hvor lejer får mulighed for at indrette lokalet efter branche - behov og smag. Toilet er installeret, men det er op til lejer at indrette evt. køkken og andre nødvendigheder og ønsker, indenfor de skitserede rammer.
Der er forberedt til etablering af strøm - IT og vand, ift. den ønskede branche og indretning

Udlejer stiller finansiering til rådighed for indretning.

Beliggenheden er fantastisk, på hjørnet overfor indgang til Espergærde Station og Espergærde Center som nærmeste naboer. Synligheden er stor, da mange pendlere og kunder til Espergærde Centret føres forbi ejendommene.

Jeres kunder og personale kan nemt komme til og fra området med busser og tog, og dagligvare indkøb kan foregår i det populære Espergærde Center.

Mulighederne er store, f.eks. advokat virksomhed - revisor virksomhed - showroom med kontor - klinik - frisør - skønheds salon - restaurant eller cafe.

Varmeforsyning foregår med varmepumper. Luft til vand
Ifølge lokalplanen er detailsalg ikke tilladt i lejemålet.