Stengade 53B, 2. 2., 3000 Helsingør

Leje rabat på kr. 24.000,00 det første år

Skal du flytte ind i et flot domicil beliggende i en smuk historisk ejendom - i centrum af Helsingør - så er dette lejemål en oplagt chance.

Lejemålet består af:
Flot opgangs parti
Stor entre
Lokale med udsigt til gågaden på ca. 80 m2
Kontor på ca. 20 m2
Fælles køkken og toilet

Lejemålet er beliggende på hjørnet af Stengade og Bjergegade på 2. sal og er på i alt 110 m². Hovedbygningen er en klassisk bygget domicilejendom med pudset facade, beklædt med teglsten og med store vinduespartier. Lokalerne vender ud mod Bjergegade og der er en smuk udsigt ud over dele af byen. Fra den flotte klassiske opgang træder man først ind i en stor entré. Fra entréen går man ind i det store mainroom på ca. 80 m² og bag dette lokale er der adgang til kontor, lager eller baglokale på ca. 20 m². Der er ligeledes adgang til lille, men yderst funktionsbart køkken og toilet.

I alle rum er der et godt lysindfald og med en etagehøjde på ca. 4 meter er der masser af luft og en fantastisk atmosfære, der forstærkes af de fine trægulve og træpaneler. Lokalerne har senest huset et yogacenter og er meget velegnet til liberalt erhverv som f.eks. kontor, klinik/skønhed, undervisning, udstilling- eller showroom. Der er gode offentlige parkeringsmuligheder indenfor en gangradius på 5 min - ligeledes ligger Helsingør station mindre en 2 min fra lejemålet.