Erna Hagemanns Vej 2A, 3060 Espergærde

Klinik - liberalt og privat erhverv - reaturant - cafe - etc.

På hjørnet af Kløvermarken og Nørremarken i Espergærde og med 50 meter til Kystbanen, findes dette erhvervs lejemål på 258 m2 - i stueplan.

Lejemålet er beliggende i et mindre nybygget område på Erna Hagemanns Vej, som består af 4 punkt huse, med beboelse fra 1. sal og op.

Lejer overtager en "grey box", hvor lejer får mulighed for at indrette lokalet efter branche - behov og smag. Toilet er installeret, men det er op til lejer at indrette evt. køkken og andre nødvendigheder og ønsker, indenfor de skitserede rammer.

Udlejer stiller finansiering til rådighed for indretning.

Beliggenheden er fantastisk, med Espergærde Centret og Espergærde Station, som nærmeste naboer. Synligheden er stor, da mange pendlere og kunder til Espergærde Centret føres forbi ejendommene.

Jeres kunder og personale kan nemt komme til og fra området med busser og tog, og dagligvare indkøb kan foregår i det populære Espergærde Center.

Mulighederne er store, f.eks. advokat virksomhed - revisor virksomhed - showroom med kontor - klinik - frisør - skønheds salon - restaurant eller cafe.

Varmeforsyning foregår med varmepumper - luft til vand

Ifølge lokalplanen er detailsalg ikke tilladt i lejemålet.