H P Christensens Vej 1, Helsingør Erhvervspark, 3000 Helsingør

Domicil i Helsingør Erhvervspark 02.1.130

Mulighedernes Erhvervspark ligger i attraktive Helsingør, kun få minutter fra motorvejen, færgen til Sverige og offentlige transportmuligheder. Erhvervsparken råder over knap 20.000 m2, fordelt på lokaler som er skabt til kreativ udfoldelse, let produktion, lager og pulterrum.
Mulighederne skal opleves; vi glæder os til at vise dig rundt.

FLEKSIBLE LØSNINGER
Mange er startet i det små og efter nogle år er rammerne blevet for snævre. For andre har en mere rationel drift betydet, at mindre lokaler er en bedre løsning. I begge tilfælde kan Helsingør Erhvervspark som oftest finde en løsning på stedet, da vi er indstillet på at indrette lokalerne efter dine ændrede behov.

DEJLIG KANTINE OG FITNESSOMRÅDE
Der er mulighed for at købe frokost eller nyde sin medbragte mad i lyse lokaler, midt i Erhvervsparken. Det er også muligt at dyrke fitness træning - uden beregning - når du er lejer i Helsingør Erhvervspark

TÆT PÅ DET HELE
Helsingør Erhvervspark ligger “på kanten” af en af Danmarks store købstæder. Motorvejen giver mulighed for at nå frem til Nordeuropas største lufthavn inden for 50 minutter, og færgeforbindelsen til Sverige ligger under 10 minutter væk. Busserne holder ved døren, og parkeringspladserne giver dine medarbejdere og kunder al den plads, der skal til for at føle sig velkommen.

HER KOMMER IVÆRKSÆTTERNE GODT FRA START
De mange kreative og dynamiske virksomheder, som allerede har skabt en sund forretning i Erhvervsparken, skaber de ideelle rammer for de nye virksomheder, der blomstrer op. Helsingør Erhvervspark byder iværksættere velkommen.

FÆLLESOMRÅDER
Helsingør erhvervspark stiller mødelokaler til rådighed - uden beregning. Fra intime mødelokaler med plads til 4 personer til store konferencerum, med plads til 60 personer.

TRYGGE OMGIVELSER
Ingen ønsker at møde om morgenen for at opleve, at der har været gæster uden invitation om natten. Helsingør Erhvervspark er trygt indhegnet, og en effektiv vagttjeneste sikrer yderligere alle virksomhederne.

Lejemålet har eget køkken og toiletter