Bjergegade 14A, 3000 Helsingør

Stort butikslokale med 9 m. facadevinduer til leje i Helsingør

På Bjergegade, tæt på Helsingørs pulserende samlings punkt - Axeltorv - er dette butikslokale blevet renoveret og udbudt til leje.
Facaden som mod Bjergegade (gågade) er bred (9 meter), giver mulighed for præsentere mange produkter for kunderne i vinduerne.

Lejemålet består af:
Butikslokale - 90 m2
Køkken og toilet - 11 m2
Baglokale - 20 m2
Lager - ca. 25 m2

Butikslokalet er blevet renoveret - pålagt ny gulvbelægning og fremstår nymalet, klar til indflytning.

Det vil være muligt at aftale trappeleje med startleje på 180.000 kr. pr. år.


Helsingør er en by ved kysten i det nordøstlige Nordsjælland og porten til resten af Skandinavien. Helsingør er centrum for Nordsjællands største kommune og det fjerdestørste byområde på Sjælland efter København, Roskilde og Hørsholm, beliggende ved den smalleste del af Øresund.
Lige på den anden side (5 km.) af Øresund ligger Helsingborg (ca. 130.000 mennesker, hvorfra mange tager til Helsingør for at shoppe og opleve kulturen).
Helsingør er havne- og færgeby med hyppige afgange via bilfærge samt passagerfærge til Helsingborg i Skåne. Helsingør er verdenskendt pga. Kronborg og Hamlet.
Helsingør er regionalt handelsområde for Nordsjælland inden for en del produktområder også den svenske side af Øresund; Helsingør med ca. 500 butikker har et handelsopland på over 500.000 kunder inden for cirka 30 minutters kørsel.