Sct Olai Gade 22, 3000 Helsingør

Byhus for erhverv/detail/bolig/cafe

I centrum af Helsingørs gamle bydel er denne byhus lignende ejendom til salg. Her kan alt lade sig gøre - f.eks. etablering af bolig- og erhvervs drømme, eller måske en kombination af begge? Det er kun fantasien, som sætter sin begrænsninger.

Ejendommen er oprindeligt opført på Christians den Fjerdes tid som en ganske statelig bygning. Ejendommen er senest renoveret i 1991-92 efter tegninger af arkitekten Kim Utzon.
Ejendommen fremstår yderst sjælfuld med rødligt tegltag og orange facade, med bindingsværk på 1. sals niveau. Farvenuancerne spiller godt sammen med den grønne farve på hoveddøren, porten og rammerne om vinduerne.
De rustikke lanterner på hver side af porten ind til den solrige gårdhave er med til at understrege helhedsindtrykket.

Lejligheder, gård butik, galleri eller restauration?
De 2 etager kan udnyttes, hvad end I drømmer om at istandsætte en eller flere lejligheder eller blive selvstændig. For nuværende er stue plan indrettet med et stort opholds miljø med en flot bardisk. Lokalet munder ud i en åben forbindelse til en "vinter stue" som har brede glas partier ud mod gårdhaven. Desuden forefindes et brugbart lokale samt to disponible rum. 1. sal indeholder 2 x toiletter, stort tidligere køkken og et større lokale, med udsigt til Sct Olai Gade.

Der er mange muligheder - man kan vælge at forvandle førstesalen til en lejlighed - skabe beboelse på begge etager eller omdanne hele ejendommen til én stor bolig. Det kan også være en mulighed at indrette ejendommen som blandet bolig/erhverv .
Hvad med galleri, café, pizzeria, bar, tøjbutik eller en blomsterhandler med inddragelse af gården? Det er helt op til den nye ejer.

Ejendommen har en fremragende beliggenhed, og det vil med lokalplan 1-150 i mente, være muligt at indrette ejendommen efter købers ønsker og behov. Der er mulighed for privat parkering i gården.

Det her uden tvivl en meget spændende ejendom med et uanet potentiale. Kontakt os for at få en fremvisning.