OM OS

Jeg er Steen Boldsen og er indehaver af Nordsjællands og Helsingør erhvervsmægler BOLDSEN ERHVERV.
Jeg er uddannet ejendomsmægler MDE, syns –og skønsmand og er i gang med uddannelse til valuar. Mit speciale er erhvervsejendomme og jeg har boet/bor i Helsingør det meste af mit liv, så jeg har et bredt kendskab til erhvervs ejendomsmarkedet i hele kommunen.
Som erhvervsmægler har jeg haft ansvaret for salg og udlejning af over 100 erhvervsejendomme siden 2013. Jeg har opbygget et stort markedskendskab og ekspertviden. Jeg har netværk til de rette kundeemner, uanset hvilke former for virksomheder der passer til ejendommen.
BOLDSEN ERHVERV markedsfører din ejendom og udvælger de potentielle købere. BOLDSEN ERHVERV tiltrækker relevante emner og udvælger de bedste, så du får det helt rigtige match – hurtigt og effektivt.
BOLDSEN ERHVERV tilbyder dig kontakt med vores store netværk af kapitalstærke investorer, som netop venter på at din ejendom bliver sat til salg – herunder også investorer inden for kommune og stat.
Når I beslutter at samarbejde med BOLDSEN ERHVERV, har I samtidig besluttet at samarbejde med en flittig og utraditionel organisation.
Hos BOLDSEN ERHVERV, lever og ånder vi – for at skabe værdiforøgelse for andre mennesker.
Det betyder, at vi prioriter vores kunders interesser højt. Vi skubber til vanetænkningen når det er nødvendigt - for at lukke aftaler - som er fair for alle parter. 
BOLDSEN ERHVERV udfører opgaverne succesfuldt, fordi vi er innovative – søgende – utålmodige og seriøse og vil ”skære armen af” for at kunden får den største værdi, ud af samarbejdet.
BOLDSEN ERHVERV taler lige ud af posen, fordi ærlighed er det vi kommer længst med, og vi sætter gode værdier som mod – ihærdighed og vedholdenhed højt.
For BOLDSEN ERHVERV   er der intet galt i at tjene penge – det er bare ikke succesmålet i sig selv. Det er kundens oplevelse af at have lukket en ordentlig og værdiskabende aftale, derimod.
For når vores kunder synes, at vi har bidraget til deres værdiforøgelse, så ser vi først os selv, som en succes.

Det starter med en uforpligtende vurdering

Udfyld formularen, så kontakter vi dig allerede i dag.

juli 2024

MTOTFLS
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031